Gőzkabin

A gőzkabin javítja az egészséget és használata élvezetes. Kiegészítő tevékenységként a gőzkabin különösképpen ajánlott számos egészségügyi probléma, megbetegedés enyhítésére a magas gőztartalmának és a nedves hő általános hatásainak köszönhetően. Ezeket a problémákat az alábbiakban olvashatja.

A listát megerősítette a Müncheni Egyetem Orvosi Gyógyfürdőtan és Klimatológiai Karának kutatása: tüdőasztma, hörghurut, felső légút hurutos megbetegedése, köhögés, köpetürítés, nem súlyos reuma és az izületek korlátozott vagy fájdalmas mozdíthatósága.

Ezenfelül, megint csak mint kiegészítő intézkedés, a gőzfürdő jótékony hatással bír az alábbiak esetén: alvási problémák, főleg túlzott izgatottság miatt, gyenge bőrközeli keringés, száraz, töredezett bőr, izomfeszülés, izomgyengeség a szubkután erekben, és a hirtelen hőmérsékletváltozásokkal szembeni érzékenység.

A gőzfürdő nagy előnye a bőrre gyakorolt igen kedvező hatásában rejlik. A nedves hő stimulálja a szubkután vérkeringést és alaposan tisztítja a bőrt úgy, hogy megnyitja a pórusokat és eltávolítja az elhalt hámsejteket. A bőr ettől puha, tiszta és selymesen sima lesz.

Ára: 1000 Ft / alkalom