Hidróabrázió – Vízsugaras hámlasztás

A gyengéd bőrmegújítás! Hogyan lesz egészségesen kicsattanó a megfáradt bőr?

Az egészséges bőrvédelem ellenére is különleges gondoskodást igényel a megfáradt, intenzív hőmérsékleti ingadozásnak kitett bőr.

Ahhoz, hogy friss és üde maradhasson arcbőrünk, kényeztessük hidroabrázióval, ami nem más mint a vízsugárral történő hámlasztás, ami eltávolítja az elszarusodott hámréteget, intenzíven tisztítja a bőrfelületet és a pórusokat.

A kezelés hatására a bőr fellélegzik, megnő az oxigénfelvevő képessége, megélénkül a vérkeringés, hatékonyabbak a természetes anyagcsere folyamatai.

Mivel gyengéd kezelésről van szó, a legérzékenyebb bőröknél is alkalmazható.

Kinek ajánljuk? UV sugarak által igénybe vett arcra és dekoltázsra. Tisztátlan, akár aknás bőrnél a pórusok tisztítására, mitesszerek csökkentésére. Fáradt, fakó bőrök feszesítésére, extra dús hidratálására.

Árak

Vízsugaras hámlasztás: 2600 Ft /arctejes lemosás + hámlasztás + befejező krémezés /

Vízsugaras hámlasztás + ultrahangos hatóanyag bevitel : 3000 Ft / arctejes lemosás + hámlasztás + ultrahangos hatóanyag bevitel + befejező krémezés/

Vízsugaras hámlasztás + extra arckezelés: 6800 Ft /arctejes lemosás + hámlasztás + ultrahangos hatóanyag bevitel + arc és dekoltázs masszázs + pakolás + befejező krémezés /

Nagyon látványos eredmények érhetőek el kúraszerűen(4-5 alkalom), de egy kezelés is jelentősen javít a bőrképen.