Mezoterápiás bőrmegújítás Dermarollerrel

Ez a módszer az esztétikai kezelésekben alkalmazott leglátványosabb bőrfiatalító eljárások egyike, mellyel természetes módon serkentjük a bőr kollagén termelődését, ezáltal üde, bársonyos és feszes lesz a bőrünk.

A kezelés menete: A letisztítás és a peelingel történő előkészítés után, helyi érzéstelenítés(ha szükséges), Octenisepttel fertőtlenítük.

Ezután elkezdjük a hengerrel való kezelést. Közben a kezelendő felületre Hyaluron, Organicus szilicium, a-és c vitamin koktélt csepegtetünk és gyors tempóban 8-10-szer áthengerezzük körülbelül 10-15 percig. A fényterápiás ultrahang készülékkel a bőrtípusnak megfelelő krémmel tápláljuk a bőrét majd a kezelés végén nyugtató hatású alga alapú maszkot vagy liposzómás krémpakolást teszünk fel.

Milyen esetekben ajánlott a kezelés?
Tág pórusú, aknés, megereszkedett, vízhiányos, apróbb mimikai száj és szemkörnyéki ráncok, seborreás, száraz bőr kezelésére.

Kúraszerűen ajánlott 4-6 alkalommal 3 hetente. A kúra alatt nem szabad napozni. Az enyhe bőrpír miatt célszerű a kezelést este végezni.

A kezelés ára: 8500 Ft / alkalom + az első alkalommal a dermaroller ára 3500 Ft (mindenkinek saját készüléket használunk.